Snurrig nyhet: 360

Nytt år, nya upplevelser

Vi är ständigt på jakt efter nya kreativa sätt att imponera på våra kunder och deras målgrupp. Med Locaprints senaste tillskott 360 hoppas vi vrida på ett och annat huvud! Med 360 skapar ni unika och delningsvänliga videoklipp i slow motion.

Först ut att pröva 360 var Nordic Choice Hotels på deras årliga vinterkonferens på Globen. Strax efter insläpp ringlade sig kön redan lång, och det trots att ingen riktigt visste vad som skulle hända. Men från det att första konfettin var kastad och resultatet blev känt var allt vi hörde ÅÅÅH och WOW. Det är tydligen helt omöjligt att kasta konfetti upp i luften utan ett glädjerop!

Samtidigt som upplevelsen spred glädje på eventet kunde gästerna dela sina videoklipp med vår SharingStation: ett 24-tums stort galleri från vilket gästen kan markera sin video och e-posta sig själv. Varje videoklipp profileras med en digital förgrund som kopplar varumärke till upplevelse.

Om ni så har ett internt event eller har som målsättning att maxa exponering av ert varumärke på sociala medier är 360 vårt senaste lekfulla verktyg. För mer info och bokningar, hör av er!

 
DSC01188 copy small.jpg