Att inspirera och engagera

Från starten har vi hjälpt varumärken att skapa och ta tillvara på användargenererat innehåll som utgör en allt viktigare del av deras strategi. Med digital innovation och exceptionell service bidrar vi till oförglömliga upplevelser.

Vi älskar utskrifter. Till skillnad från mobilbilder som snabbt göms i minnet ger utskrifter långvarig fysisk exponering. Unika giveaways som åker upp på kylskåp eller soffbord i hemmet. Personliga foton väcker känslor och med er som avsändare stärker ni relationer.

En bild säger mer än tusen ord och en delad bild säger mycket till många. Våra produkter inspirerar besökare att skapa och dela innehåll från ert event. Vi ökar exponering och engagemang kring ert event på sociala medier med kreativt innehåll. Samla in data från era gäster och fortsätt konversationen online. Mät räckvidd, intryck och engagemang med vårt verktyg Instagramstatistik.

Forever Factory gör det möjligt att skapa, leka med och dela foton, animationer och videos. Vi inspirerar användaren att uttrycka sig och ha roligt med bilder. Bilder som de kan dela med världen i sociala medier och ta med sig hem .som minne att uppleva om och om igen.

Det är så vi skapar minnen!